Websites with the .BARCELONA extension

14 websites

1.Ticketshop.barcelona

ticketshop.barcelona

Best places to visit in Barcelona Spain: top tourist attractions, landmarks and sightseeing ☑️ 20x Things to do in Barcelona ☑️ N°1 Barcelona city guide

3.Canodrom.barcelona

canodrom.barcelona

El Canòdrom - Ateneu d’Innovació Digital i Democràtica és un espai únic a Barcelona: un laboratori ciutadà entorn de les tecnologies i la democràcia. Un ateneu obert al territori proper, a la ciutat i al món. Una cruïlla entre les tecnologies obertes, els drets digitals i la participació. A través d’aquesta confluència es treballa en un ampli ventall de temàtiques, com són la democràcia, els drets digitals, la cultura digital, els hackfeminismes, l’educació digital, les tecnologies lliures i el seu impacte ecològic.

4.Jazz.barcelona

jazz.barcelona Rank:9,642,140 Worth:$10

El Voll-Damm Festival Jazz Barcelona es una referencia mundial en el género, con pesos pesados y las nuevas propuestas en el cartel.

5.Habitatge.barcelona

habitatge.barcelona

El portal d'Habitatge de l'Ajuntament de Barcelona ofereix informació sobre les polítiques i actuacions municipals que fomenten el dret a l'habitatge.

6.Esglesia.barcelona

esglesia.barcelona Rank:2,787,929 Worth:$110

Aquest és el web de l'Església Arxidiocesana de Barcelona. L’obra pastoral de l’Església Arxidiocesana de Barcelona comprèn tota la regió metropolitana de la capital catalana. El cardenal Joan Josep Omella és l'Arquebisbe Metropolità de Barcelona.

7.Offf.barcelona

offf.barcelona Rank:6,176,969 Worth:$13

OFFF Barcelona is the largest showcase and window of contemporary visual creativity and design. Join us for a 3-day festival full of workshops, conferences, networking and more. April 4.5.6, 2024 at Disseny Hub.

8.Meet.barcelona

meet.barcelona Rank:3,019,878 Worth:$25

Interested in investing in Barcelona? Thinking of doing research or studying in our city? Fancy coming here as a tourist? Find out all about it here!

9.Bicing.barcelona

bicing.barcelona Rank:11,403,804 Worth:$10

Mou-te de manera sostenible per Barcelona! | Bicing

10.Boqueria.barcelona

boqueria.barcelona Rank:12,872,742 Worth:$10

La Boqueria és el mercat de Barcelona més famós a nivell mundial. Està ubicat al centre de la ciutat condal (Les Rambles). Descobreix-la!

12.Parkguell.barcelona

parkguell.barcelona Rank:1,828,990 Worth:$170

Visita el Park Güell de Barcelona amb la informació que necessites per conèixer la zona dissenyada per Gaudí i els espais del parc urbà

14.Baobar.barcelona

baobar.barcelona

La primera taberna gastronómica de Barcelona especializada en Bao de autor.

Let's share 💋💋💋